سود پرک کلر پارس با سابقه ی درخشان توانسته است مواد شیمیایی با کیفیتی را ارائه بدهد. تولید کردن سود پرک مسئولیت زیادی دارد و نیازمند استفاده از مواد مرغوب می باشد. این ماده در زمینه های مختلف کاربرد دارد. صنعت رنگ رزی، صنایع دارویی، صنایع غذایی، صنعت چرم، تصفیه ی آب همگی نیاز دارند تا از سود پرک استفاده کنند. این ماده با قیمت مناسب به بازار ارائه می شود. با وجود فروش بیشتر توانسته است کیفیت خود را حفظ کند.
سود پرک به صورت جامد و شکل کریستال های سفید و شفاف است. معمولا بوی خاصی ندارد و می تواند رطوبت هوا را به خود جذب کند.
سدیم هیدروکسید که با انواع کاستیک سودا و سود پرک نیز شناخته شده است در صنایع شیمیایی کاربرد زیادی دارد. سود پرک با فرمول شیمیایی NaOH شناخته شده است. این ترکیب معدنی در دمای 318 درجه ی سانتی گراد ذوب می شود و چگالی آن 2.13 می باشد. محلول سود پرک کلر پارس در آب به شدت قلیایی می باشد. همین امر باعث شده است که در صنعت های مختلف کاربرد داشته باشد. سود پرک حل کننده ی چربی نیز می باشد.
در برخی موارد از سود پرک کلر پارس به عنوان چربی گیر استفاده می کنند و این ویژگی باعث شده در صنعت از آن بیشتر استفاده شود.
حلالیت این ماده در آب به راحتی انجام می شود و هرچه دما بالاتر برود این ماده که به صورت جامد است بهتر در آب حل می شود.
سود پرک کلر پارس یکی از محصولاتی است که شرکت کلر پارس در تولید آن فعالیت دارد. شرکت کلر پارس در بسته بندی منظم محصولات خود را برای مشتری ها ارسال می کنند. بسته بندی توسط کیسه های دولایه انجام می شود که از جنس پلی پروپلین و پلی اتیلن می باشند. این سفارشات با وزن خالص 25 کیلوگرم بسته بندی می شوند.
روش های مختلفی جهت تولید پیش روی تولید کننده سود پرک وجود دارد. یک روش قدیمی که امروز از آن برای تولید سود پرک کلر پارس بیشتر استفاده می شود عبارت است از واکنش دادن کربنات سدیم با کلسیم دی هیدروکسید که به صورت زیر نمایش داده می شود.
Na2CO3 + Ca(OH)2 ----> 2NaOH + CaCO3
سود پرک کلر پارس معمولا به صورت جامد و سفید رنگ است. از کاتیون ها Na+ و آنیون های OH- تشکیل شده است. اغلب با پرک های بزرگ و با کیفیت بالا به فروش می رسند. مرغوب بودن سود پرک ها از امتیازات مثبت این شرکت است.
تاریخچه ی تولید سدیم هیدروکسید یا همان سود پرک به قرن سیزدهم مربوط می شود که دانشمند مسلمانی به نام المختاره توانسته بود سدیم هیدروکسید را کشف کند و دستور ان را ارائه دهد. پادشاه یمن نیز نیز توانست آن را گرد آوری کند. بعد از سال ها دانشمند انگلیسی به نام هنری ارنست بر اساس شواهدی که در دست داشت ثابت کرد که ذکریای رازی نیز سود پرک یا همان سدیم هیدروکسید را شناسایی کرده بود.
قیمت سود پرک کلر پارس در بازار
همانطور که گفته شد سود پرک مواد شیمیایی پر مصرف در صنعت است. در واقع تمام صنایع به استفاده از این ماده وابسته شده اند. سود پرک مرغوب و با کیفیت در تولیدات انواع مواد شیمیایی و محصولات دیگر نقش مهمی را ایفا می کند.
درخواست بالای این محصول می تواند در روند تولید، خرید و فروش سود پرک کلر پارس تاثیر بسیاری داشته باشد. وقتی این ماده در بازار درصد بیشتری از خرید و فروش سود پرک را به خود اختصاص می دهد در یک فرایند ویژه، فروش وارد مرحله ای می شود که به آن بورس می گویند.
قیمت سود پرک از نوع کلر پارس مناسب است. اغلب خریداران نگران این هستند که مبادا هزینه هایی که برای خرید محصول مورد نیاز خود می کنند سنگین باشد. در واقع ریسک بزرگی را متحمل می شوند چون امکان دارد در قبال هزینه ی زیاد محصول بی کیفیتی را دریافت کنند.
سود پرک کلر پارس یکی از محصولات با کیفیتی است که از شرکت کلر پارس به بازار عرضه می شود. جهت خرید انواع مواد شیمیایی و همچنین سود پرک می توان به این شرکت مراجعه کرد. پرک های یک دست و سفید از جمله ویژگی های این محصول می باشد.
پشتیبانی کامل از طریق این شرکت در قبال محصولات فروخته شده انجام می گیرد. همه ی محصولات سفارش شده در زمان دقیق و تعیین شده به دست مشتری می رسد.
کاربرد سود پرک کلر پارس در بازار
در سراسر جهان کاغذ سازی بیشترین استفاده از سود پرک را به خود اختصاص می دهد. برای درست کردن خمیر جهت ساخت کاغذ، استفاده از این ماده ضروری است. سود پرک کلر پارس در واقع کمک می کند تا کاغذ های تولید شده شفاف و سفید باشند. کاغذ های بازیافتی برای جوهر بری شدن نیاز به محلول سدیم هیدروکسید دارند.
در صنعت پارچه جهت رنگ رزی الیاف های مصنوعی مانند پلی استر و نایلون ها از سود پرک استفاده می کنند. سود پرک کلر پارس با کیفیت عالی باعث می شود که پارچه ها بعد از رنگ رزی، رنگشان ثابت بماند و کیفیتش حفظ بشود.
برای تولید سفید کننده از سود پرک استفاده می کنند چون این ماده خاصیت ضد قارچی و چربی بری دارد. سفید کننده ها جزو ضروری ترین مواد شیمیایی هستند که در همه ی خانه ها از آن استفاده می شود.
برای تولید کردن نفت و گاز طبیعی معمولا سود پرک به کار برده می شود. در صنعت نفتی استفاده از این ماده برای تولید می تواند کمک کننده باشد.
سنگ معدن که خام است و برای تولید آلومینیوم در اولویت قرار دارد برای حل شدن نیاز به سود پرک کلر پارس دارد. بنابر این در تولید آلومینیوم نیاز به وجود سود پرک احساس می شود.
صابون هایی که بیشترین استفاده را در خانه ها و محیط های بهداشتی دارند در ترکیبات خود سود پرک را دارا هستند. برای اولین بار سود پرک در تولید صابون کشف شد.
ثبت نظر